Житомирським районним управлінням ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області здійснено черговий рейд з перевірки дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі та громадського харчування.
У ході рейду здійснено перевірку 4 закладів громадського харчування на території Житомирського району щодо дотримання карантинних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби. Проведено роз’яснювально-інформаційну роботу.
На 2 об’єктах було виявлено ряд порушень санітарно протиепідемічних вимог щодо профілактики COVID-19.
За результатами перевірок надано керівникам даних суб’єктів господарювання 2 приписи щодо усунення недоліків та складено 2 протоколи про адміністративні порушення.
Робота у цьому напрямку триває.