У зв”язку з погіршенням епідемічної ситуації по захворюваності на коронавірусну хворобу, на виконання доручень Кабінету Міністрів України, рішень Державної та місцевих комісій з питань ТЕБ та НС, спеціалістами Житомирського управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області посилено нагляд за дотриманням вимог санітарного законодавства на об’єктах громадського призначення щодо проведення протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби COVID-19.
Протягом 15 – 17 жовтня спільно з представниками національної поліції проведено обстеження 30 об’єктів, на 4 з них виявлені порушення. Складено 3 протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності та направлено 4 листа з пропозиціями щодо усунення виявлених порушень.
Робота в цьому напрямку триває.