На території Житомирського району триває робота з проведення раптових вибіркових перевірок щодо дотримання карантинних обмежень

Спеціалісти Житомирського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області спільно з Національною поліцією перевіряють на території району дотримання  закладами громадського призначення обмежувальних  протиепідемічних заходів з профілактики захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID – 19, спричинену  корнавірусом  SARS-Cov-2.

Так, протягом минулого тижня перевірено 28 закладів громадського призначення, виявлено  6 порушень санітарного законодавства щодо дотримання протиепідемічних заходів. За результатами перевірок скеровано  6 листів з пропозиціями та притягнуто до адмінвідповідальності за ст.42 КУпаП 4 відповідальних осіб.