Микола Козарчук привітав колектив ДП «Житомирський бронетанковий завод»

11 жовтня заступник голови Житомирської райдержадміністрації Микола Козарчук спільно з Новогуйвинським селищним головою Зоєю Гончаренко взяв участь в урочистому зібранні трудового колективу Державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод» з нагоди відзначення 76-ї річниці з дня заснування 116 пересувного танко-агрегатно-ремонтного заводу, правонаступником якого є підприємство.
Захід розпочався хвилиною мовчання на честь воїнів, які загинули під час бойових дій по захисту територіальної цілісності України.
Звертаючись до учасників зібрання, Микола Козарчук та Зоя Гончаренко висловили слова щирої вдячності усім працівникам підприємства за плідну та натхненну працю, впевненість у подальшому незмінному розвиткові заводу, побажали усім процвітання та миру.
Лунали й привітання з прийдешніми святами – Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці, а кращі з кращих представників трудового колективу були відзначені грамотами, подяками, святковими подарунками та грошовим заохоченням.