У Житомирі створено Центр підтримки та розвитку підприємництва

Сьогодні у Житомирі відкрився Центр підтримки та розвитку підприємництва. А це означає, що для власників малого і середнього бізнесу регіону з’являться нові можливості щодо розвитку власної справи, започаткування та реалізації бізнес-проєктів за підтримки держави.

На запрошення обласної служби зайнятості участь у відкритті Центру взяли начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, його заступник Віктор Градівський, в.о. начальника Житомирської РВА В’ячеслав Авраменко, представники бізнесових структур, роботодавці.

Центр слугуватиме своєрідним  майданчиком для проведення різноманітних заходів та надання консультаційної підтримки як підприємцям-початківцям, так і досвідченим бізнесменам щодо розвитку власної справи, залучення інвестицій, грантових програм тощо.

Крім того, Центр буде підтримувати підприємців, які забезпечуватимуть роботою внутрішньо переміщених осіб, створюватимуть та зберігатимуть робочі  місця для людей з інвалідністю, а також  впроваджуватиме інші державні програми підтримки бізнесу.