Понад вісім місяців повномасштабної війни серйозно вплинули на вітчизняну економіку та роботу малого бізнесу. Однак втішним є той факт, що багатьом підприємствам у Житомирському районі, які після 24 лютого змушені були припинити діяльність, все ж вдалося пристосуватися до нових умов та відновити виробничі процеси.
У ТОВ «Еком’ясо Полісся», що знаходиться у селі Тетерівка, дещо інша історія. З певних обставин підприємство призупинило роботу ще до війни. А нещодавно м’ясокомбінат знову запрацював.
На запрошення директора підприємства Василя Шевчука сьогодні ТОВ «Еком’ясо Полісся» відвідав начальник Житомирської районної військової адміністрації Олександр Хомич.
Керівник підприємства провів гостя до цехів, де виготовляється та перероблюється м’ясопродукція, розповів про те, як у такий непростий для бізнесу час вдалося адаптуватися та запустити виробничі потужності, як вони дбають про якість своєї продукції.
Підприємство невелике, тут працює близько 15 робітників, але наразі забезпечує м’ясопродукцією не лише українського, а й навіть вибагливого закордонного споживача.
У планах – розширити ринки збуту. Адже будь-який бізнес, що працює під час війни, – це значний внесок у розвиток нашої економіки та у перемогу над ворогом.