Продовжуються перевірки суб’єктів господарювання за дотриманням карантинних вимог

перевірки

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та у звязку з підвищенням рівня захворюваності, спеціалістами Житомирського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській  області  у складі робочої групи за участю представників Національної поліції та органів місцевого самоврядування  посилюється  контроль за дотриманням на території району встановлених обмежувальних карантинних заходів.

За минулий тиждень фахівцями перевірено 21 об’єкт нагляду. У ході перевірок порушення протиепідемічних вимог, встановлених постановами Кабінету Міністрів України та Головного державного санітарного лікаря України, виявили на 6 об’єктах.

За порушення протиепідемічних вимог працівники Житомирського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області склали 6 протоколів про адміністративні правопорушення.

У ході моніторингових обстежень з суб’єктами господарювання  працівниками та відвідувачами об’єктів проведені профілактичні бесіди щодо дотримання карантинних обмежень.