За останні тижні в Україні відмічається ріст захворюваності населення на коронавірусну хворобу, в зв’язку з чим Урядом вирішується питання щодо посилення карантинних заходів.
На виконання доручень Кабінету Міністрів України, рішень Державної та місцевих комісій з питань ТЕБ та НС, спеціалістами Житомирського управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області спільно з представниками Національної поліції проводяться перевірки за дотриманням вимог санітарного законодавства на об’єктах громадського призначення щодо проведення протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням COVID-19.
Протягом 8 – 9 вересня проведено обстеження 18 об’єктів, виявлено 5 порушень, складено 5 протоколів про притягнення до адміністративної відповідальності та скеровані відповідні листи з пропозиціями. Робота в цьому напрямку триває.