Проведено нараду з селищним та сільськими головами Житомирського району

нарада

10 грудня голова Житомирської райдержадміністрації Юрій Оханський провів розширену нараду з селищним та сільськими головами.

Участь у роботі наради взяли голова районної ради Олександр Блощинський, заступник голови РДА Катерина Мельник, заступник голови районної ради Володимир Палій, керівник апарату РДА Олена Гречко, керуюча справами виконавчого апарату Тамара Подорожна, селищний, сільські голови, бухгалтери та працівники селищної, сільських рад, керівники та працівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.

На нараді розглянуто низку актуальних питань.

Зокрема, розглянуто та обговорено питання щодо створення єдиного Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на території діючого та щодо працевлаштування органами місцевого самоврядування працівників центру, відділу освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту РДА, відділу культури і туризму, Центру соціальних служб, які вивільняються.

Також розглянуто питання щодо фінансування районних програм в сфері соціального захисту та щодо прийняття-передачі майна та повідомлення працівників Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) населення Житомирського району, відділу освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту РДА, відділу культури і туризму, Центру соціальних служб, що вивільняються.

Розглянуто й питання щодо зміни фактичної адреси перебування майна та працівників управління праці та соціального захисту населення РДА та   щодо співфінансування КНП «ЦПМСД» Житомирської районної ради та КНП «Житомирська багатопрофільна опорна лікарня» Житомирської районної ради та Територіального стоматологічного об’єднання Житомирської районної ради.

Як наголосив Ю. Оханський,  головною метою наради було з’ясування позицій усіх сторін щодо питань порядку денного. Голова РДА подякував усім за плідну роботу та наголосив, що чекає на відповідні рішення голів територіальних громад для прийняття виважених рішень.