Розпочався новий навчальний рік

День знань

Перше вересня – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. В цей, завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день, особливу увагу приділяють тим, для кого перший дзвоник дійсно пролунав вперше, і тим, для кого востаннє.

День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часом нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Від учора у закладах загальної середньої освіти Житомирського району розпочали навчання 4038 учнів, з них – 474 першокласники.

День знань традиційно супроводжувався урочистими заходами з дотриманням санітарних норм та з урахуванням епідеміологічної ситуації в Україні: святкові лінійки, квести для першокласників «Знайомимось із школою».

Особливу увагу в цей день було приділено безпечному освітньому середовищу здобувачів освіти. Вчителі провели бесіди з учнями про нові умови перебування у школі, соціальну дистанцію та про безпечне навчання.

Щиро вітаємо усі з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання – найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.

Зі святом!