Олександр Хомич привітав  особовий склад Житомирського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки з Днем Збройних сил України. ФОТО

До Дня ЗСУ

Вже майже три десятиліття 6 грудня Україна відзначає День Збройних Сил України. З часу повномасштабного вторгнення важливість цього свята ще більше зросла, адже  ЗСУ – це наша гордість, захист і надія.

Вагомий внесок у зміцнення оборони нашої країни, становлення справжнього українського війська забезпечують на місцях територіальні центри  комплектації та соціальної підтримки (раніше – військові комісаріати).

Сьогодні начальник Житомирської районної військової адміністрації Олександр Хомич привітав  особовий склад Житомирського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки Житомирської області з Днем Збройних сил України.

«Ви докладаєте максимум зусиль для виконання завдань у сфері вдосконалення порядку комплектування військ та організації оборонно-мобілізаційної роботи, що особливо важливо у нинішній непростий для країни час.  Витримки вам, життєвої наснаги, миру та Перемоги Україні, яку наближаємо усі разом!» – сказав, дякуючи особовому складу центру за сумлінну роботу, Олександр Хомич.

За старанність, вірність військовим традиціям, високе почуття патріотизму при виконанні службових обов’язків, зразкову військову дисципліну та з нагоди професійного свята кращих представників територіального центру було нагороджено грамотами і подяками Житомирської районної військової адміністрації.