Привітали лісників з професійним святом

Напередодні професійного свята Дня працівника  лісу та 85 ювілею Житомирського лісгоспу у ДП «Житомирське лісове господарство» відбулась урочиста нарада.
Привітати лісників завітав голова Житомирської райдержадміністрації Юрій Денисовець та заступник голови Житомирської районної ради Володимир Палій .

Очільник району у  вітальному слові наголосив , що люди, які охороняють і відроджують лісові багатства, роблять неоціненну роботу. Їх внесок в життя оточуючих складно переоцінити, хоча іноді ми забуваємо про важливість праці лісників . Юрій Миколайович побажав усім присутнім міцного здоров’я та і надалі працювати злагоджено та  ефективно для здобуття кращих результатів у роботі.

Під час урочистостей відзначили та нагородили грамотами Житомирської районної державної адміністрації  та районної ради кращих працівників підприємства. А також своїх працівників та ветеранів лісництва подяками та грамотами відзначили директор лісгоспу Руслан Карчевський разом із головою профспілки Русланом Драгомарецьким.

Після офіційної частини для всіх присутніх пролунав святковий концерт. Директор лісгоспу, Руслан Карчевський провів гостям екскурсію закладом та продемонстрував потужну техніку, за допомогою якої диспетчер може вчасно виявити та запобігти пожежі.